Pere Aragonès entrega els Diplomes al Mèrit Ciutadà 2022

Palafrugell

Data: 17/05/2022

Els establiments hotelers vinculats al sector turístic palafrugellenc i que han estat regentats pels mateixos vincles familiars durant més de cinquanta anys d'història, han destacat per saber mantenir la tradició dels elements locals al llarg de tots aquests anys. Per aquest motiu, han estat guardonats amb el Diploma al Mèrit Ciutadà 2022.

Situats als nuclis de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Calella, al llarg de la seva història han mantingut un equilibri entre la tradició i la modernitat. Van néixer amb el boom del turisme dels anys 60 i 70 del segle passat. Tot i que també hi ha establiments que daten de mitjans dels anys trenta, la gran majoria van obrir les portes al voltant d'aquest creixement turístic.

Aquest reconeixement els arriba després d'uns anys molt complicats a causa de la situació econòmica. Tots ells han passat molts d'extrema dificultat durant la pandèmia provocada per la Covid-19 i també han estat afectats per la duresa dels darrers temporals, com és el cas dels establiments que es troben a primera línia de mar. Per aquest motiu, el Diploma al Mèrit Ciutadà suposa també una mostra del suport al sector per encoratjar-lo a continuar treballant.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat l'encarregat d'entregar els guardons als 13 establiments que s'adapten a les característiques esmentades. Són els hostals La Llagosta i Plaja, i els hotels Alga, Casamar, Garbí, La Torre, Llafranc, Llevant, Mediterrani, Port Bo, Sant Roc, Tamariu i Terramar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia