Reobre el mercat de Platja d'Aro en tota la seva extensió

Intervé: Maurici Jiménez, Alcalde; Xavi Aguilar Marxant; Maria Ángeles, clienta

Platja d'Aro amplia l'extensió del mercat per poder acollir totes les parades amb la distància física obligatòria entre elles


Més amplitud entre parades, mesures de seguretat reforçades i un equip d'informadors i informadores per dissipar qualsevol dubte. El mercat de Platja d'Aro torna paulatinament  a la normalitat amb la incorporació de les parades de productes no essencials.

La nova Fase 1 de desconfinament permet que torni l’activitat als mercats en un 25% de les parades o bé amb percentatges més alts si s’adapten i amplien els espais. Aquesta darrera opció és l’aposta de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. El consistori ha ampliat la zona a l’entorn de la Masia Bas per poder acollir totes les parades habituals -fins a 150- i de tots els productes, ara agrupades per gèneres.

Clientela i paradistes esperaven la reobertura del mercat després d'unes setmanes a menys de mig gas amb només l'alimentació.

Paradistes i clientela tenien la lliçó ben apresa. La majoria amb mascareta i guants i respectant les distàncies de seguretat i quan no passava, els propis marxants ho advertien.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia