Lloguers turístics de temporada: ni reserves ni sol·licituds d'informació

INTERVÉ: Anna Micó, Agent de la Propietat Immobiliària

Aturada pràcticament total de les reserves de lloguers d'habitatge d'ús turístic per a la temporada d'estiu. Tot i que el sector vol creure que les mesures restrictives derivades de la crisi del coronavirus ja s'hauran aixecat  de cara al juliol i l'agost els pronòstics són més que incerts.

Durant l'actual època de l'any ja s'acostuma a treballar molt: el turista nacional, sobretot català, es mou més que mai. Ara mateix, però, no només no s'està reservant sinó que pràcticament ni se sol·licita informació

Tot i que la situació no és especialment esperançadora es confia en que si es pot solucionar tot, el client català apostarà d'última hora per fer turisme a casa i es reactivaran els mesos forts d'estiu. Amb aquest bri d'optimisme ho veuen des de l'Agència A. & F. Gay de Sant Feliu de Guíxols.  

Expliquen també que gran part de la informació demanada és referent a com actuar amb les reserves ja fetes. La resposta és clara: si hi ha estat d'alerta es retornaran els diners però si no és el cas i és el client el que no vol venir en un principi s'aplicaran les polítiques de devolució pactades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia