La reforma de la Plaça Baldiri Reixach de Santa Cristina estarà llesta per Nadal

La reforma de la Plaça Baldiri Reixach de Santa Cristina estarà llesta per Nadal
Santa Cristina d'Aro

Data: 28/11/2019

La reforma i millora de la plaça Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, que es troba davant de l’edifici de l’antic ajuntament, estarà enllestida abans de Nadal.

Així ho va confirmar el segon tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Obra Pública, Jaume Quintana, en el ple de dimarts arran d’una pregunta de la regidora del PSC, Marta Poyatos. Quintana va explicar que després de l’eliminació de la majoria dels castanyers, ja que estaven malalts, i alguns morts, ara les accions es concreten en eliminar les arrels dels arbres trets i replantar un total de 19 til·lers, recuperant d’aquesta manera la zona arbrada de la plaça amb els tres castanyers que s’han conservat.

Al mateix temps, es millora la il·luminació de la plaça, ja que era força deficient. Seguidament, s’aplanarà tot el paviment de la plaça amb sauló compactat.

A més, es millorarà la zona enjardinada de la font que hi ha al centre, com també dels arbustos que hi ha al costat del carrer de la Teulera i la creació d’una zona de wifi lliure i gratuïta.

El tinent d’alcalde ha recordat que només quedarà per fer, previst ja per després de les festes nadalenques, el nou parc infantil, que serà més gran que el que hi havia fins ara. La rehabilitació de la plaça, que és el punt de trobada de moltes de les activitats del municipi, té un pressupost de poc més de 30.000 euros. “Volem que torni a ser un punt de referència i trobada per a tots els cristinencs”, ha recordat Quintana, conscient de la importància de la plaça com a eix vertebrador de tot el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia