L’Avinguda Catalunya serà una via urbana, verda i més pacificada

Calonge i Sant Antoni

Data: 30/09/2022

Ja estan en marxa les obres de reurbanització de l’Avinguda Catalunya de Sant Antoni que convertiran la via en una avinguda plenament urbana, verda i que afavorirà la mobilitat sostenible. Els treballs tenen un termini d’execució previst de nou mesos i suposa una inversió de 946.648 euros. 

El tram de l'Avinguda Catalunya de Sant Antoni comprès entre els carrers Fraret i de la Gambina, s'haurà convertit -abans que comenci l'estiu 2023-, una avinguda urbana, verda i més pacificada. 

Actualment la via prioritza el pas de vehicles. Els treballs milloraran l'accessibilitat a peu i en bicicleta, fomentant així la mobilitat sostenible. S'hi instal·laran voreres de major amplitud, i espais d’estada i de passeig. Addicionalment, es preveu la renovació de la totalitat dels elements de la urbanització com paviments, mobiliari urbà, enjardinament i instal·lació de serveis. 

Les obres s’executaran en dues fases. La fase 1 correspon a l’execució del costat mar fins a la línia de rigola i fins al carrer de la Sardana. La segona correspondrà a l’execució del costat muntanya entre el carrer Fraret i el carrer de la Sardana, i la secció completa entre el carrer de la Sardana i el carrer de la Gambina.

En aquesta etapa inicial, la circulació en sentit Platja D’Aro es desplaçarà pel vial lateral de l’avinguda i, posteriorment, part de la mobilitat haurà de circular temporalment per l’eixample de Sant Antoni Oest, pel carrer de la Gavina.

Les obres tenen un cost 946.648,88€ i el termini d’execució previst és de nou mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia