El Festival d'Aquí torna amb força un any més a Sant Feliu de Guíxols

Els objectius principals del Festival d'AQUÍ de Sant Feliu de Guíxols, són clars: desestacionalitzar el turisme i empoderar el municipi, i de moment, sembla que des que es va donar el tret de sortida a aquest esdeveniment, està donant els seus fruits a través de 3 potes, que són la gastronomia, la cultura i el comerç local.

Torna el Festival d'AQUÍ a Sant Feliu de Guíxols, un esdeveniment per poder gaudir i fer valdre la gastronomia, la cultura i el comerç local del municipi, i que va celebrar la seva primera edició l'any 2021. Des de llavors, doncs, el públic ha anat pujant com l'escuma.

Es tracta d'un muntatge d'estands per a comerços i serveis de restauració locals que s'ubica als jardins Juli Garreta i es dinamitza amb tota mena d'activitats musicals, de dansa i de cultura per infants i adults, mantenint sempre la clau local. I els objectius principals del festival, en són dos, desestacionalitzar el turisme i empoderar el municipi.

Així, els visitants podran degustar els productes locals i prendre alguna cosa, mentre gaudeixen de la música o d'altres activitats culturals per a tots els gustos, com tallers infantils, de dansa, musicals, visites guiades, xerrades i molt més per acomiadar l'estiu d'una manera amena i divertida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia