"Jo em planto a l'Empordà" promociona un turisme de proximitat, segur i sostenible

Baix Empordà

Data: 10/06/2020

Intervé: Xavier Dilmé, conseller comarcal de promoció econòmica i turisme del Baix Empordà

Les cales i camins de ronda de Begur, el nucli romànic de Romanyà de la Selva, la ceràmica de la Bisbal o el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquests són alguns dels molts atractius que vol posar en valor la campanya "Jo em Planto a l'Empordà", que vol incentivar el turisme de proximitat en un context on la pandèmia de covid-19 limita la mobilitat i castiga el sector turístic. 

És una acció conjunta dels Consells Comarcals del Baix i l'Alt Empordà juntament amb l'Associació Alt Empordà turisme i la comissió turística del Baix Empordà, que vol fer de l'Empordà una destinació turística segura, de proximitat i sostenible per atreure més visitants i allargar la temporada més enllà de l'estiu. 

El públic objectiu de la campanya és català i del sud de França. És a dir un perfil de turista que coneix l'Empordà, que el té a prop i que pot desplaçar-s'hi amb vehicle particular. 

El vídeo promocional de la campanya ha estat enregistrat durant el confinament i mostra la infinitat de racons de pau i tranquil·litat però també de singularitat amb què compta la destinació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia