Calonge acollirà el primer Congrés d'Emprenedoria de les comarques gironines

Calonge i Sant Antoni acollirà la propera tardor el primer Congrés d'Emprenedoria de les comarques gironines. El municipi es vol posicionar al mapa com un pol de formació, atracció i projecció d'emprenedors i joves empresaris i per això es complementa l'oferta del Viver d'Empreses i els espais de coworking amb sessions de formació i conferències de coaching per motivar i guiar a emprenedors i empresaris. Fa dos anys que l'Ajuntament convida a ponents de referència com han estat el consultor i assessor d'empreses Emili Duró o el mediàtic coach Víctor Kuppers, unes conferències amb gran assistència de públic i que aquest any es repetirà amb una tercera dins del Congrés d'Emprenedoria.

El dijous 29 i el divendres 30 de novembre se celebrarà el Congrés d'Emprenedoria a Calonge i Sant Antoni. Pel dijous hi ha programades unes sessions dirigides a empresaris que busquen créixer i unes altres per emprenedors i startups. L'endemà divendres tindran un pes molt important les dones amb un programa pensat per emprenedores i empresàries.

Aquets Congrés l'organitza l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s'instal·larà al Palau Firal del nucli costaner.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia