La Santa i el Consell Comarcal fomenten l'economia local

INTERVENEN: Xavier Dilmé, vicepresident del Consell Comarcal // Julio Rico, director de la Santa // Joan Loureiro, president del consell comarcal 

La Santa ha signat un conveni amb el consell comarcal que facilitarà als productors locals  l'oportunitat d'exposar els seus productes.
Apostant per un projecte cada vegada més autòcton i de proximitat, recalquen la importància d'oferir els productes locals als més de 152.000 visitants que arriben des de diferents punts del món. 

Les converses sobre el conveni es van iniciar abans de la crisi provocada pel Covid-19 i per tant des de l'organització de "La Santa" estan satisfets de que el Consell Comarcal hagi mantingut la decisió de tirar endavant.

Des del consell comarcal es recorda que fa un any es va prendre la decisió d'incidir en la transversalitat i potenciar les col·laboracions entre el sector públic i privat. Satisfets de signar aquest conveni aprofiten per fer una crida a la població i demanar més projectes de l'estil per fomentar el turisme a la zona. El seu concepte és deixar de veure-ho com una competència per entendre que hi ha visitants per tots i que junts col·laborem a ampliar l'oferta i fomentar el turisme a la comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia