El Consell Comarcal del Baix Empordà reconeix a les empreses socialment responsables

Baix Empordà

Data: 16/11/2023

El Teatre la Gorga de Palamós ha estat l'espai que ha acollit l'entrega de la tercera edició de la gala organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que reconeix a les empreses socialment responsables de la comarca.

La jornada ha estat inaugurada per Lluís Puig, alcalde de la població amfitriona d'enguany. Seguidament, el torn del parlament ha estat per la presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull.

Els diplomes s'han entregat en ordre alfabètic per poblacions. Enguany les poblacions protagonistes han estat Torroella de Montgrí amb una empresa guardonada, Santa Cristina d'Aro amb cinc, Sant Feliu de Guíxols amb tres, Rupià amb una, Pals amb dues, Palamós amb tres, Palafrugell amb sis, la Bisbal d'Empordà amb dues, Forallac amb tres, Cruïlles amb una, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró amb tres, Calonge i Sant Antoni de Calonge amb quatre i Begur amb tres.

Un gran teixit empresarial que ha emplenat el Teatre de la Gorga de Palamós per recollir els seus diplomes que certifiquen el compromís social de les seves empreses amb la comarca. Ja sigui per l'adaptabilitat que ofereix als treballadors i treballadores, per les polítiques d'igualtat, per les polítiques sostenibles o per la tasca social que desenvolupen a la comarca amb les oportunitats d'inserció laboral de col·lectius vulnerables. Entre moltes altres coses.

El matí ha conclòs l'esdeveniment amb una conferència d'Imma Pérez, de l'empresa nottopic, titulada "Connexió entre igualtat, competitivitat de l'empresa i generació de triple impacte".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia