Comencen les obres que deslliuraran Torroella de barreres arquitectòniques

Torroella de Montgrí

Data: 28/02/2018

L'objectiu, deslliurar Torroella de totes les seves barreres arquitectòniques. L'Ajuntament ho anirà fent per fases estratègiques i prioritzant els itineraris més freqüentats pels vianants. Ara ja ha començat per l'eix que comunica el Col·legi Guillem de Montgrí i la llar d'infants amb el CAP. També s'han definit dos itineraris més, un segon entre el tanatori i la plaça Quintana i Combis i l'Espai Ter i un altre entre el polígon i la plaça de la Vila. El projecte va sorgir fruit dels primers pressupostos participatius que es van organitzar durant el 2017. La població va escollir entre diversos projectes, una actuació que permetés eliminar el desnivell existent entre la vorera i la calçada de més d'un centenar de punts del municipi.

La planificació de l'actuació s'ha definit en una comissió municipal que també en farà el seguiment de la seva execució. En aquesta comissió, a banda de tècnics municipals, hi ha el veí Joan Surroca, promotor de la proposta dins dels pressupostos participatius, i membres de les AMPA, de les entitats de gent gran, de Càritas i Creu Roja.

L'actuació té un pressupost de 75.000 euros. L'Ajuntament de Torroella també destinarà aquest any una partida de 25.000 euros més per inversions proposades pels cinc Consells de Barri existents al municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia