Palafrugell implementa un pla de xoc de neteja per millorar els espais públics

Palafrugell

Data: 14/07/2023

Palafrugell ha implementat un pla de xoc de neteja. L'Ajuntament vol intensificar i mantenir els carrers i espais públics nets durant tota la temporada d'estiu, època on s'incrementen els habitants al municipi. Els canvis ja s'ha començat a aplicar aquesta setmana.

Palafrugell atrau molts visitants durant l'estiu i els habitants es multipliquen durant aquests mesos. Precisament, l'Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana un pla de xoc de neteja per resoldre les incidències detectades i millorar el seu estat. D'aquesta manera es vol intensificar la neteja i mantenir els carrers, les places, parcs i nuclis de platja. Aquesta proposta estarà operativa fins a mitjan setembre.

Té un cost de 60.000 euros i és una de les primeres actuacions que ha volgut dur a terme el nou govern municipal.

Els canvis que es contemplen són la contractació d'un equip més de neteja amb aigua a pressió . A la zona dels nuclis de platja es reforça amb la incorporació d'un operari més per fer els buidatges de papereres en horari de tarda i nit. També es reforçarà la recollida d'envasos i de les platges.
Des del consistori asseguren que la solució definitiva serà amb l'aprovació del nou contracte de recollida d'escombraries que esperen que entri en funcionament el pròxim any.

De moment, des de l'Ajuntament expliquen que alguna de les mesures que s'han incorporat es podrien mantenir durant tot l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia