La Costa Brava Centre tanca l'agost amb un 90% d'ocupació hotelera

Baix Empordà

Data: 30/08/2019

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent de la Unió d'Hostaleria de la Costa Brava Centre

El sector hoteler de la Costa Brava Centre tanca el mes d'agost amb un 90% d'ocupació situant-se en dades similars al 2017 quan es va registrar el millor estiu del darrers anys. El sector de l'hostaleria de la Costa Brava Centre assegura que es cumpleix la tendència del retardament de les vacances. Si abans les setmanes fortes es concentraven del 10 de juliol al 15 d'agost ara el mes de juliol costa més d'arrencar i omplir i les vacances s'allarguen fins el darrer dia d'agost. Molt bona ocupació hotelera, millor que l'estiu passat però els turistes han gastat menys en restauració.

També el setembre es preveu millor. Des de la Unió d'Hostaleria de la Costa Brava Centre confien en mantenir l'ocupació hotelera entre el 85 i el 90% fins l'inici del curs escolar.

El mes de setembre el perfil del turista és de parelles de mitjana edat i persones jubilades, sobretot catalans, francesos i espanyols.

El sector valora positivament aquest pic d'estiu i assegura que s'han complet les expectatives. Aquest mes d'agost a l'Alt Empordà l'ocupació s'ha situat de mitjana al 86% i a la Costa Brava Sud on s'han aprofitat moltes ofertes d'última hora al 93%.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia