Ullà instal·la càmeres de vigilància en diversos punts de recollida de residus

Ullà

Data: 03/03/2021

L'Ajuntament d'Ullà vol acabar amb les deixalles dipositades fora dels contenidors, sobretot dels voluminosos. Per això, des de fa dues setmanes s'han instal·lat dues càmeres de videovigilància en punts de recollida de residus. L'objectiu segons el consistori és frenar els actes incívics, realitzats en major mesura per visitants i empreses.

Instal·lades al barri de la Roqueta i al Camí dels Horts
Les dues càmeres són fixes i estan instal·lades al barri de la Roqueta i al Camí dels Horts, punts on s'han detectat més problemàtiques. En aquest sentit, el batlle de la localitat, Josep López, ha assegurat que "es vol controlar el llançament de la brossa" i així, "identificar i sancionar" les persones que cometin actes incívics.

Dues setmanes en funcionament
Una part de la instal·lació de les càmeres ha estat sufragada pel Pla de Barris del municipi i si ja fa dues setmanes que estan en funcionament, no ha estat fins aquest dilluns que s'han començat a imposar sancions. De fet, durant els primers set dies els responsables han estat alertant la població sobre la implementació de la videovigilància als punts de recollida de residus.

Segons el consistori, el seu funcionament està sent un èxit, ja que estan baixant considerablement les irregularitats. Pel que fa a l'import de les sancions, aquestes varien substancialment segons la infracció comesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia