Llofriu diu NO a la instal·lació d'una benzinera al nucli

Llofriu diu NO a la instal·lació d'una benzinera al nucli
Palafrugell

Data: 13/03/2018

El proper dijous l’equip de Govern de Palafrugell prendrà la resolució definitiva sobre la proposta d’instal·lació d’una benzinera al nucli de Llofriu. Aquesta decisió arribarà després de valorar els resultats de l’enquesta d’opinió ciutadana que va tenir lloc el passat dissabte entre els veïns i veïnes del nucli, on es va traslladar la següent pregunta: Estaríeu d’acord en permetre la instal·lació d’una benzinera a la carretera C-66?

En total, el dissabte, van participar a l’enquesta d’opinió 80 persones. El resultat va ser de 57 vots en contra i 23 a favor, fet que també servirà com element de ponderació dins la valoració que farà aquesta setmana l’equip de Govern.

D’altra banda, des del Govern municipal es considera molt positiva aquesta primera acció d’enquesta d’opinió veïnal que va permetre escoltar les diferents opinions dels veïns i veïnes de la zona i, al mateix temps, va permetre extreure’n conclusions com pot ser la manca d’espais d’aparcament al nucli. A partir d’aquí, el Govern tindrà més informació i més elements per tal de prendre decisions de cara al futur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia