L'aparcament del carrer Riera a Sant Joan ja té connexió amb el carrer d'Àngel Guimerà

L'aparcament del carrer Riera a Sant Joan ja té connexió amb el carrer d'Àngel Guimerà
Palamós

Data: 09/09/2019

Aquest matí s'ha obert al pas de vehicles el nou accés a l'aparcament del carrer Riera, a Sant Joan, que permet la connexió d'aquest equipament amb el carrer d'Àngel Guimerà, que esdevé un dels principals accessos al municipi, poden entrar i sortir de l'aparcament directament per aquest carrer.
 
Durant les darreres setmanes s'ha executat aquest projecte i avui s'ha enllestit completament amb la ubicació de la senyalització viària vertical.
 
La construcció d'aquest accés forma part dels projectes que els palamosins i les palamosines varen votar durant el procés de pressupostos participats de 2018.
 
Fins ara a aquest aparcament només si podia accedir pel carrer Riera i, amb aquesta nova connexió, es facilita el flux d'entrades i sortides de vehicles a aquest equipament, millorant l’accessibilitat i augmentant el rendiment, alhora que facilitarà la mobilitat, evitant volum de trànsit de vehicles pel carrer Riera.
 
El projecte
Les obres realitzades s'han basat en la construcció d’un petit pont que mitjançant un calaix de formigó permet superar el rec del Molí, que passa en paral·lel entre l'aparcament i el carrer d'Àngel Guimerà. També ha inclòs la construcció d'un vial de 6 metros d’amplada i de voreres a banda i banda de l'accés per al pas dels vianants, així com d'una petita illeta que separa, en aquest accés, el trànsit de vehicles d'entrada del de sortida de l'aparcament.
 
El pressupost de les tasques d'adequació d'aquest nou accés a l'aparcament del carrer Riera ha estat de 22.500 €.
 
Un espai de 3.110 m2 i capacitat per a 100 cotxes
L'aparcament del carrer Riera està situat en un solar de 3.110 m2 ubicat entre l'avinguda d'Àngel Guimerà i el carrer Riera, molt a prop de l'escola Vila-romà, que permet l'estacionament de fins a un centenar de vehicles, principalment dels veïns d'aquest sector i dels usuaris de l'escola Vila-romà i de l'Aula d'Aprenentatge.
 
L'any 2017 l'Ajuntament de Palamós va llogar aquests terrenys amb l'objectiu de poder resoldre la demanda d'estacionament que hi havia en aquest àmbit molt proper també al nucli antic de Sant Joan, on es prioritza el pas de vianants i en conseqüència es prohibeix l'estacionament de vehicles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia