Platja d'Aro cedeix a la Generalitat els terrenys on es farà la nova Escola Fanals

Després d'anys d'esperar una nova escola, Platja d'Aro veu la llum al final del túnel i confia que la nova Escola Fanals pot ser una realitat ben aviat. 

El plenari va aprovar aquest dimecres la sessió dels terrenys de 10.000 metres quadrats al departament d'Ensenyament per aixecar-hi el nou centre. Estan ubicats a la urbanització Dalmau, en una zona que el POUM ja preveia que fos de nous equipaments. 

La ubicació escollida de la nova escola destaca per la seva fàcil accessibilitat tant per vehicles com per vianants i per l'entorn privilegiat que l'acull en una zona boscosa. 

La participació del govern municipal no s'acaba amb la cessió dels terrenys, ja que també s'han ofert a cofinançar l'escola tal i com van fer amb l'Escola Vall d'Aro de Castell d'Aro. Apunten que malgrat que la construcció dels centres és competència del departament d'Ensenyament, el consistori hi ha d'intervenir si d'això en depèn la millora o no de la oferta educativa del municipi. 

El govern municipal està convençut que dir adéu als barracons i aconseguir la nova escola és un pas necessari per aspirar a l'excel·lència educativa.

La oposició també es va sumar a les felicitacions per la feina que s'està fent per aconseguir el nou centre. 

Al ple d'aquest dimecres també es va aprovar el Pla Especial Urbanístic de Mas Candell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia