Sant Feliu destina 2,4 milions d'euros a projectes estratègics

Intervenen: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Josep Melcior Muñoz, 1r tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat un crèdit extraordinari de més de 2.440.000 euros per destinar-los als nous projectes estratègics de la ciutat. Un d'ells és la compra dels terrenys de la fàbrica de Can Trachsler, situats al carrer Huguet, que es destinaran a la construcció d'habitatge públic. Des del consistori expliquen que es tracta de l'operació més gran que ha fet el municipi en aquest àmbit, i que permetrà començar a treballar amb aquest tipus de polítiques.

Els altres dos projectes que comencen a tirar endavant són els de la reforma de l'entorn del Monestir i del Museu Thyssen, per fer d'aquesta zona un nou punt de trobada de la població, i el de la construcció d'un aparcament de gran capacitat a la zona de l'estació d'autobusos. Amb aquests projectes es vol donar resposta a les demandes en habitatge, mobilitat i regeneració urbana que afronta el municipi, així com avançar cap a una transformació econòmica que passaria per potenciar el turisme a nivell cultural, amb propostes com el nou Museu Thyssen, o potenciant la visita de patrimoni històric com és l'edifici del Monestir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia