El sector turístic espera tancar el juliol amb un 80% d'ocupació després d'un inici fluix

Baix Empordà

Data: 24/07/2019

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava

El sector turístic de la Costa Brava Centre espera tancar el mes de juliol amb un 80% d'ocupació després d'una primera quinzena més fluixa del que esperaven. A partir d'aquest cap de setmana venen 6 setmanes de gairebé plena ocupació als hotels del Baix Empordà.

El sector pren de referència el 2017 que va ser a la Costa Brava Centre un any excepcional. En aquest primer semestre d'any les dades confirmen que l'ocupació s'ha acostat molt a la de fa 2 anys això sí amb un abril dolent. El juliol es va tancar al 84% d'ocupació i aquest any s'espera fregar el 80.

El públic català que representa més del 25% de la clientela tendeix cada vegada més a retardar les seves vacances i no és fins el mes d'agost quan abandonen les ciutats.

Tot plegat es tradueix amb millors setembres a nivell d'ocupació turística. Després de l'agost que històricament se supera el 90% d'ocupació s'espera un setembre semblant al mes de juliol.

Els hotels i els càmpings ofereixen a la Costa Brava Centre 65 mil places i no serà fins que les segones residències i els apartaments s'omplin quan hi haurà la sensació d'ofec a la zona.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia