Platja d'Aro acabarà amb els problemes de inundabilitat al centre

INTERVÉ: Pep Solé, regidor d'urbanisme de Castell-Platja d'Aro

Els problemes de inundabilitat del centre de Platja d'Aro arriben a la seva fi. S'ha aprovat un dels projectes amb més impacte dels darrers anys que augmentarà la capacitat del clavegueram. Sense cap al·legació al respecte s'ha donat llum verda al projecte de col·lectors d’aigües pluvials i de clavegueram del triangle comprès entre l'avinguda Castell d’Aro, l'avinguda de S’Agaró i el carrer Juli Garreta. 

Les obres que s'allargaran durant quatre anys estan dividides en 5 fases. Es preveu començar per les escomeses que tenen com a base el carrer Juli Garreta entomant amb el Doctor Fleming. Paral·lelament hi haurà una actuació d'aigües residuals a la zona del mercat cap a l'avinguda Castell d'Aro. Una previsió que permetrà guanyar temps per sincronitzar l'obra de més dimensió del Doctor Fleming on s'ha de projectar com s'arranja la part superior i que no està contemplat en el projecte.

El projecte que té un cost total de 4 milions d'euros va ser aprovat per unanimitat pel ple de l'Ajuntament. Des de l'oposició que també consideren l'obra una de les més rellevants que tirarà endavant el municipi en els últims anys van demanar que es celebressin reunions informatives per tenir assabentats a comerciants i veïns de tot el desenvolupament de les obres i que es fos molt curós en els acabats de l'obra.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia