La baronessa Thyssen rep el Premi T de la Fundació Jordi Comas Matamala

INTERVÉ: Carmen Thyssen, baronessa

La presidenta de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, entregava el Premi T a la baronessa Carmen Thyssen. Aquests premis s'entreguen en el marc del Memorial Jordi Comas que enguany ha arribat a la 7a edició. Els premis T reconeixen a diferents personalitats que han fet que el turisme sigui un sector de futur i de qualitat des de diferents àmbits socials. Els Premis T simbolitzen la paraula Turisme i Transversalitat, i aquest any l'ha rebut la baronessa Carmen Thyssen per haver contribuït a la dinamització turística de la Costa Brava i reforçar la seva oferta cultural, a l’haver cedit de forma permanent una part de la seva col·lecció de pintura per exposar-la a Sant Feliu de Guíxols.

També ha rebut un Premi T el catedràtic emèrit d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Cals, per la seva trajectòria docent i professional i per les seves aportacions en relació a l’estudi i la difusió del fet turístic. Finalment la Fundació Jordi Comas Matamala també ha distingit amb aquest guardó al restaurador Eduard Gascons, del Restaurant Els Tinars de Llagostera, per la seva aportació a l’excel·lència de la gastronomia empordanesa i catalana.

La baronessa Thyssen rebia dijous al vespre el premi a l'Hotel Costa Brava, el mateix lloc on aquest divendres s'hi ha celebrat la 7a edició del Memorial Jordi Comas Matamala. La Fundació es va crear el 2015 com a marc de pensament i d’interpretació del turisme, subratllant-ne el caràcter transversal d’aquest motor essencial per l’economia del país. 

Aquest divendres s'ha fet el balanç d'activitats del 2018, s'han presentat els actes previstos per aquest any i s'ha celebrat la 3a edició dels Premis T.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia