L'ocupació als hotels de la Costa Brava han superat el 80% de les reserves per Sant Joan

Baix Empordà

Data: 26/06/2023

El Grup Costa Brava Centre fa un balanç positiu dels nivells d'ocupació hotelera, els quals han arribat al seu pic més alt durant el pont del Sant Joan 2023. Tot i que els establiments adherits al grup han rebut visitants internacionals, el perfil majoritari ha estat el turista nacional.

El darrer cap de setmana ha acollit la festivitat de Sant Joan. La data del calendari que porta la revetlla arreu dels municipis de la Costa Brava amb un munt d'activitats, petards i festa. És per aquesta raó que molt de turisme nacional i internacional ha escollit la Costa Brava com la seva destinació per passar aquest pont de Sant Joan. El que ha comportat que la gran majoria d'establiments d'hostaleria i turisme hagin estat en alta ocupació, arribant a emplenar el 80% de les reserves.

Tot i que els establiments adherits al grup han rebut visitants internacionals, el perfil majoritari ha estat el turista nacional. A llocs com Palamós, visitants de Barcelona i voltants explicaven que van arribar la nit del 24 per gaudir de la revetlla i, en alguns casos, quedar-se a la segona residència familiar.

D'entre el perfil de turistes que han rebut als establiments del Grup Costa Brava Centre, també s'han observat molts de visitants francesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia