L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró encara un nou repte col·lectiu

INTERVÉ: Manel Canadell, president de l'ADEM

La crisi Econòmica-Sanitaria del COVID-19 ha comportat el tancament de gairebé la totalitat de negocis i un dels municipis turístics més afectats de la Costa Brava és Platja d'Aro, que compta amb una àmplia oferta tant a nivell de comercial com de restauració i hostaleria.

L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró encara un nou repte col·lectiu en què consideren que han de treballar tots junts i començar a encarar el dia del reinici col·lectivament.

A causa de les restriccions i a la situació econòmica es creu que la gent tendirà a viatjar menys a altres països. Avantatge per Platja d'Aro, que compta amb més habitatges de segona residència que hotels. Aquesta situació dóna esperança als empresaris locals que el municipi s'ompli de persones amb segones residències, tot i que tenen dubtes de la capacitat de despesa dels futurs visitants.

Per enfocar aquesta situació defensen que caldrà fer una campanya conjunta de promoció per tornar a posar Platja d'Aro entre els llocs turístics capdavanters de Catalunya.

L'ADEM ha creat un canal directe de whatsapp per tenir informats a tots els socis i demana la col·laboració de tots ells per anar tots a una.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia