La Palamós Lan Party, cada vegada més professional

Palamós

Data: 09/09/2018

INTERVENEN: Pep Martorell, president de Palamós Tecnofan // Lluís Puig, alcalde de Palamós

Palamós ha estat, des del dijous 6 i fins al diumenge 9 de setembre, una autèntica capital de la tecnologia i la informàtica a les comarques gironines. La nau dels 50 metres s'ha omplert d'activitat amb la Lan Party 2018, la gran festa de l'associació Palamós Tecnofan.

Tot tipus d'estands i activitats relacionats amb la tecnologia, des d'una vessant tant lúdica com educativa, han fet créixer la Lan Party. Com sempre, la part central de l'esdeveniment ha estat la trobada que ha reunit a més de 200 gamers que durant quatre dies han compartit vivències, han participat en diversos tornejos de jocs de moda com, per exemple, el Fortnite, el Counter Strike o el FIFA i pràcticament no s'han mogut de les seves butaques. 

La Lan Party va adoptant un aspecte cada vegada més professional i és per això que importants marques com Xbox o Vision l'han visitat enguany. Altres estands destacats, entre una gran oferta, han estat l'homenatge al Magic Park amb un racó de jocs arcade o un espai on s'ha tocat el món de la robòtica i els drons des de la cara més didàctica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia