La Xarxa Tràmec vol posar en valor el sector agroalimentari del Baix Empordà

Palamós

Data: 28/11/2019

Intervenen: Francesc Galí, Tècnic del Consell Comarcal del Baix Empordà; Cristina Mañas, Confraria de Pescadors; Montse Bordas, peixatera

La Xarxa Tràmec és el paraigua on s'hi encabeixen tots aquells actors que treballen en el sector agroalimentari de l'Empordà. Des de la producció fins al consumidor final.

Aquest és un dels puntals de l'economia empordanesa i un valor en alça en època d'emergència climàtica on cada cop la sosteniblitat i el km0 són conceptes més rellevants alhora de consumir. Conscients d'això administracions i sectors econòmics fan sinergies a través d'aquesta iniciativa.
Aquesta xarxa s'estructura a partir de tres eixos

Baix Empordà territori pesquer

Un dels sectors on més èmfasis es posa és el pesquer a través del projecte 'Baix Empordà Territori Pesquer'. Es vol promocionar el peix de llotja.

Una de les parts més importants de la cadena de la Xarxa Tràmec és la venda final. En el cas concret el peix, pexiaters i peixateres poden donar consells de quin productes són millors per cada situació determinada i què se'n pot fer.

El Consell Comarcal del Baix Empordà considera que impulsant les empreses agroalimentàries s'impulsa de retruc la resta dels sectors productius de la comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia