Campanya de nadal sense actes multitudinaris a Palafrugell

Palafrugell

Data: 11/12/2020

Intervé: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

No hi haurà pista de gel, ni campanades ni cavalcada de Reis, però Ses Majestats arribaran a la vila i els comerciants fan sortejos i promocions

Palafrugell afronta la campanya de Nadal i Reis amb la incertesa de com evolucionarà la Covid-19, l'angoixa d'una pandèmia que no va precisament a la baixa i assumint que no hi haurà actes multitudinaris.

El consistori no vol arriscar-se a empitjorar els números d'una pandèmia que s'ha acarnissat amb la població i buscarà l'equilibri entre la seguretat sanitària i la celebració de les festes.

Per una banda no hi haurà ni pista de gel, ni festa de cap d'any,  ni pastorets, ni teatre ni tampoc actuacions musicals. En canvi s'ha instal·lat un arbre gegant a Plaça Nova com a novetat i s'han editat uns vídeos musicals amb artistes de la població.

Campanya de l'IPEP i Oohx!gen


Des del punt de vista comercial l'Institut de Promoció Econòmica (IPEP) ha llençat una campanya per promoure el comerç local amb la participació d'una quarantena de comerciants de la vila.

“A Palafrugell, sense ells ni elles no hi ha comerç! Sense tu, tampoc!” és el lema d’aquesta campanya, on els propis comerciants mostren el seu dia a dia i les dificultats per tirar endavant, representades en una motxilla plena de pedres. La campanya consta d’un vídeo més extens que explica la història sencera, i de 10 petites píndoles.

En paral·lel Oohx!gen ha engegat la seva pròpia campanya nadalenca amb premis i promocions.

Els Reis arribaran però sense cavalcada

Pel que fa als Reis també es veuran afectats per la pandèmia, però que ningú passi ànsia. Ses Majestats han confirmat que arribaran a Palafrugell. Això sí, no podran fer ni cavalcada ni campament.

El consistori segueix treballant en la millor manera de rebre Melcior, Gaspar i Baltasar als diferents nuclis de la població.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia