Palafrugell executa el Pla de Seguretat Vial

Palafrugell executa el Pla de Seguretat Vial
Palafrugell

Data: 12/02/2018

El Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha iniciat els treballs de millora de la senyalització vertical i horitzontal de l’Avinguda Espanya seguint l’execució del Pla de Seguretat Vial del municipi, que contempla, entre d’altres actuacions, la protecció dels passos de vianants, l’augment de la visibilitat a les cruïlles i la ubicació de senyals per fer-les més visible per als conductors i els vianants.

Concretament, l’actuació de l’Avinguda Espanya té com a objectiu prioritari la protecció dels passos de vianants. L’amplada de la via i l’absència de mitjanera i de ressalts provocaven l’augment de la velocitat dels conductors que passaven per l’Avinguda Espanya, amb un diagnosi d’accidentalitat de 9 víctimes lleus des de l’any 2013.

Col·locació de 50 balises de plàstic reflectants


Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i d’evitar més accidents, el Departament de Mobilitat ha iniciat la col·locació de 50 balises de plàstic reflectants que tenen com a principal objectiu generar un efecte túnel en els conductors perquè disminueixin la velocitat.

L’actuació, amb un termini d’execució de dues setmanes, es complementarà amb la senyalització de “refugis” a la part central dels passos de vianants, a l’espai comprès al mig de la calçada entre els dos carrils, i amb la col•locació de dos coixins berlinesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia