Saps quins carrers canvien de direcció a Sant Feliu?

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'urbanisme de Sant Feliu

Amb l'obertura al trànsit del carrer Dos de Maig en el seu tram entre el carrer Miquel Surís i Cabanyes es consoliden diferents modificacions en el sentit de circulació del seu entorn. 

El carrer Dos de Maig ha estat tancat per tal de poder renovar tots els serveis de subministrament bàsic, unes obres que van provocar que s'abordessin uns canvis provisionals en el trànsit de vehicles que en alguns casos s'han decidit mantenir. Aquest és el cas del carrer Rufo que es mantindrà d'una sola direcció tal i com ha estat en el darrer mes. La prova durant aquest temps de convertir el carrer Rufo tan sols de pujada ha estat molt ben valorada per la regidoria de mobilitat que ha vist com es millorava molt en seguretat viària. Amb la intenció de fer d'aquest entorn un espai més segur pels vianants s'ha decidit consolidar aquesta via d'un sol sentit.

Per altra banda, amb l'eliminació de la illeta que hi havia en acabar el carrer Dos de Maig, davant la plaça Alabric que et permetia escollir la direcció a seguir tant de pujada com de baixada a la ciutat, ara s'han buscat diverses alternatives que també provoquen diversos canvis en el sentit de la circulació dels vehicles en els carrers més propers.

Tot i l’obertura provisional del carrer Dos de Maig, encara falta fer una pavimentació definitiva, amb un nou tall circulatori que s'executarà quan el futur parc estigui pràcticament enllestit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia