El bus Julivia torna a circular per Palafrugell per novè estiu consecutiu

Un estiu mes, Palafrugell posa en marxa el servei del bus Julivia. Fins el 25 de setembre, l'autocar connectarà el centre de la ciutat amb els tres nuclis costaners del municipi, contribuint així a la mobilitat ciutadana i convertint-se en una oferta turística més pels visitants. 

El bus Julivia torna a circular pels carrers de Palafrugell, Calella, Tamariu i Llafranc. Aquest és el novè estiu consecutiu que l'autocar turístic recorrerà els carrers del municipi per reforçar la mobilitat, amb l'afegit de ser una oferta més pels visitants de la localitat. Per tant, a banda del centre de Palafrugell, el Julivia connectarà amb els altres tres nuclis importants, aconseguint fer més fàcil el recorregut.

El trajecte sencer és de 90 minuts i recorre diferents indrets com el Barri de Sant Roc, el Far de Sant Sebastià i Cap Roig. L'autocar és descapotable amb 34 places i els usuaris poden pujar i baixar del bus les vegades que vulguin durant el dia que han validat el tiquet. Totes les sortides seran des de l'estació d'autobusos durant matí i tarda i està pensat tant per la circulació turística, com la mobilitat habitual dels ciutadans.

Amb aquest servei, des de l'ajuntament volen reduir la quantitat de vehicles privats als diferents nuclis costaners i potenciar l'ús de transport públic a Palafrugell durant els mesos amb més afluència de visitants. Aquest estiu, el bus Julivia estarà actiu fins al pròxim 25 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia