Palamós promociona les espècies pesqueres locals per Nadal

Palamós

Data: 15/12/2020

Amb l'arribada de les festes nadalenques, els àpats copsen gran part de l'atenció de les trobades familiars. A taula, a banda dels torrons i les neules, el peix i els productes de proximitat també poden ser els protagonistes. Per aquest motiu, el pla estratègic Palamós Peix ha llençat una campanya per a la promoció de les espècies pesqueres locals durant aquestes dates tan assenyalades.

L'objectiu de la campanya és fomentar el coneixement, alhora d'augmentar el consum de peix desembarcat a la llotja de Palamós. 

Per tal de donar visibilitat a la iniciativa, s'han editat dos vídeos promocionals. Penjats a les xarxes socials, els curts posen rostre a les persones vinculades al sector i ressalten la tasca que exerceixen.

Paral·lelament, s'han distribuït 1.200 catàlegs a les peixateries del Mercat Municipal i de la llotja, els quals inclouen els contactes dels establiments locals, consells de cuina i receptes de diferents espècies de peix. Així, aquest Nadal no hi haurà excuses per no saber-los preparar.

La campanya s'engloba dins el pla estratègic Palamós Peix, impulsat des de 2018 per l'Ajuntament, el Museu de la Pesca i la Confraria. Tots ells segueixen treballant amb iniciatives que contribueixin al desenvolupament local i així, convertir Palamós en el referent del peix fresc de Catalunya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia