La indústria europea de creuers es reunirà a Palamós el 2020 a l'Assemblea de Medcruise

Palamós

Data: 02/10/2019

Del 26 al 29 de maig del 2020 la vila de Palamós serà l'amfitriona de l'Assemblea General de Medcruise, que reuneix els principals actors de la indústria europea de creuers amb una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània amb tràfic de creuers, operadors turístics i patronats de turisme. L'anunci ha estat rebut per l'associació com una mostra de la projecció internacional del port de Palamós i la destinació turística Costa Brava dins del sector de creuers. 

Una associació que aglotina tota la indústria
Medcruise es va crear l’any 1996 per promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i ajudar als seus membres associats proporcionant xarxes i oportunitats de desenvolupament promocional i professional. Actualment, l’associació la componen 130 membres que representen a més d’un centenar de ports del Mediterrani, el mar Negre, el mar Roig i la zona de l’Atlàntic. A més, hi ha 35 membres associats amb representació de patronats de turisme, agents portuaris i altres associacions del sector.
 
El port de Palamós, des de 1998, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, des de 2013, són socis de Medcruise.

Orgull del sector de creuers i turístic 
El gerent de ports de la Generalitat Joan Pere Gómez, ha destacat que serà "una gran cita del sector i una gran oportunitat pels port de Palamós i la seva destinació que durant tres dies seran els referents per a les companyies, els operadors turístics i els ports més representatius de la Mediterrània”. 

Per la seva banda, el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona Jordi Masquef ha manifestat “per a la Costa Brava serà un repte important acollir aquest rellevant esdeveniment de la indústria creuerística mundial” i afegeix “el sector turístic de la demarcació està preparat per exhibir els seus atributs i serveis de qualitat que la destinació  ofereix als professionals del sector i visitants de creuers”.

La notícia de Palamós com a seu de l'assemblea general 2020 s'ha fet pública aquest dimecres en el marc de l'assemblea general de l'Associació Costa Brava Cruise Ports amb ports de creuers de la Mediterrània. Un esdeveniment en què s'ha presentat el nou vídeo promocional dels ports de Palamós i Roses i de la destinació Costa Brava, que ofereix un ampli ventall d'activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d'oci que es poden fer a la demarcació de Girona.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia