Palamós es promociona en set fires turístiques

Palamós

Data: 19/04/2022

Palamós enguany es promociona en set fires turístiques. Destaquen les especialitzades en el turisme de creuers o el de nàutica d'esbarjo. De moment ja ha donat a conèixer la serva oferta turística vacacional en la tradicional fira "Mercat del Ram" de Vic i aquest mes d'abril ho fa en la SeaTrade International de Miami i la fira MYBA International de Barcelona.

Un any més l'Àrea de Turisme i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós ha assistit a la novena edició del tradicional "Mercat del Ram" de Vic. Hi han estat presents per promocionar el municipi en tots els àmbits turístics, sobretot com un destí de proximitat i per a un públic familiar. Aquesta, però és només una de les fires en què la localitat participa.

Enguany Palamós es promocionarà en set fires turístiques. També en especialitzades en el turisme de creuers o de nàutica d'esbarjo com la fira de creuers SeaTrade International de Miami o la fira MYBA International de Barcelona dedicada als grans iots i nàutica esportiva i d'esbarjo, previstes per aquest mes d'abril. Amb aquest tipus d'esdeveniments volen posar en relleu el port de Palamós i la seva experiència com a port de creuers entre altres activitats relacionades però també per conèixer les noves tendències del mercat.

En aquest sentit, enguany Palamós acollirà aquest mes de maig a l'Assemblea General de Medcruise, en concret les reunions i els actes que les principals companyies mundials del sector de creuers turístics realitzaran

Palamós també té previst assistir a l'Expovacaciones a Bilbao, la Monaco Yachts Ports, la fira International Cruise Summit de Madrid o la fira Seatrade Cruise Med a Màlaga. La presència de Palamós a les fires de creuers i grans iots es realitza mitjançant la marca Costa Brava Cruise Ports en què també s'apleguen altres institucions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia