L'alcalde de Mont-ras no veu "tracte de favor" en el pla especial dels Jardins de Cap Roig

Mont-ras treu ferro a les afirmacions fetes per l'entitat ecologista Salvem el Golfet sobre el pla especial dels Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell que vol desenvolupar l'Obra Social La Caixa. L'alcalde de Mont-ras, Carles Salgas, exposa que aquest, com els demés projectes que es presenten a l'ajuntament, està seguint els tràmits pertinents. 
Salgas no ha volgut entrar en valoracions sobre la il·legalitat que Salvem el Golfet veu en aquest projecte que van titllar d'irracional i incompatible amb els valors naturals i paisagístics de l'espai.

Per l'Ajuntament de Mont-ras que en aquests moments està estudiant les al·legacions presentades en aquest pla especial que es va aprovar de manera inicial pels Ajuntament de Mont-ras i de Palafrugell, considera que s'està procedint com en qualsevol altre projecte que es presenta a l'administració pública. Salgas sí que va deixar clar que s'està negociant tot el que fa referència amb el camí de ronda. Des de Mont-ras han mantingut ja diverses converses amb el Ministeri de Costes que és qui ha de projectar i executar l'obra del tram de camí de ronda des de Palamós i fins a Cap Roig, que avui és inexistent, i assegura que s'ha pactat l'entitat bancària que una vegada l'estat ho tiri endavant ells es faran càrrec del que els pertoca.

En quant al suposat "tracte de favor" dels Ajuntaments cap a La Caixa que va apuntar Salvem El Golfet durant la roda de premsa de fa una setmana, Salgas ha estat contundent. Acabat el termini per presentar les al·legacions, en aquests moments l'Ajuntament està estudiant totes les que s'han presentat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia