Sandra Jáimez és la principal guanyadora del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

El Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro aquest any ha aconseguit un rècord absolut de participació, amb més de 37.000 butlletes, i de totes aquestes, ja tenim el nom de les tres guanyadores que s'enduen a casa un cotxe, una bicicleta elèctrica i una tauleta tàctil.

L'afortunada amb el Primer Premi del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, que és un cotxe model Fiat 500 híbrid, ha estat Sandra Jáimez Gálvez, de Platja d'Aro, amb una butlleta que va aconseguir comprant a la Carnisseria Arnall. El Segon Premi, una bicicleta elèctrica, se l'ha endut la Judith Valverde Lozano, de Santa Cristina d'Aro, amb un número de la botiga Regal'aro. I el Tercer Premi, d'una tauleta tàctil, ha estat per a Sandra Castellà Hernández, de Sant Fruitós de Bages, amb una butlleta de la Perfumeria Júlia Centre. També s'han escollit diverses butlletes de reserva dels tres premis per si hi hagués qualsevol renúncia o incidència.

El sorteig s'ha realitzat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament amb una sessió oberta al públic i davant de notària per certificar la validesa de la tria entre les més de 37.000 butlletes participants -que ha estat un rècord absolut de la iniciativa-. Totes elles s'han dipositat en un bombo de grans dimensions, provinents d'un centenar comerços i serveis locals adherits a la campanya, que es va iniciar el 25 de novembre i va finalitzar el 3 de gener.

Tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun dels establiments que hi participaven podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en les mateixes botigues i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig dut a terme avui. Com a novetat, de l'1 al 24 de desembre les mateixes butlletes permetien participar en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros cadascun del mateix centenar d'establiments, a través del Calendari d'Advent: i, per tant, també s'han distribuït gairebé 5.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia