La Sectorial PIMEC Turisme visita les instal·lacions de Costa Brava Centre

La Sectorial PIMEC Turisme visita les instal·lacions de Costa Brava Centre
Vall-llobrega

Data: 27/07/2018

Aquest migdia, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i la sectorial PIMEC Turisme han celebrat una reunió que ha tingut lloc a les instal·lacions que el Grup Costa Brava Centre té a Vall-llobrega. En acabar la visita pels diferents espais de treball de l’associació, les dues entitats s’han assegut per valorar el moment que viu el turisme de casa nostra.

Tot i que aquesta no era la primera vegada que es reunien, des de la sectorial PIMEC Turisme s’ha aprofitat l’ocasió per explicar la seva tasca institucional en defensa del sector, i s’ha convidat a la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre a participar-hi activament. A més, durant la reunió també s’ha parlat d’altres qüestions com: els candidats que opten a integrar la sectorial de PIMEC; el Pla Estratègic del Turisme Català; l’ordenació de l’oferta turística; i la taxa turística (imports, distribució i usos finalistes).

La trobada ha comptat amb la presència de la presidenta de la sectorial PIMEC Turisme, Isabel Galobardes; el membre de la sectorial i gerent de la Federació d’Hostaleria i Restauració de la província de Barcelona, David Brasé; i la coordinadora institucional de PIMEC, Pilar Mínguez. Per part de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, hi ha assistit la seva presidenta, Barbara Hallé; el gerent, Martí Sabrià; i la tècnica de l’associació, Judit Lloberol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia