Arriba a Palamós el primer dels 49 creuers d'aquesta temporada

Palamós

Data: 04/03/2018

Intervé: Ricard Font, Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat

Arrenca oficialment la temporada de creuers al Port de Palamós amb la primera escala del 2018. El Saga Sapphire va estar-se aquest diumenge al moll comercial del port i va suposar la primera de les 49 visites de creuers que s'esperen per aquest any en aigües palamosines. 

Avarat el 1980, el Saga Sapphire ha format part de diverses companyies. Ara pertany a la britànica Saga. Amb 200 metres d'eslora, aquesta embarcació té capacitat per a 600 passatgers i compta amb uns 400 tripulants. A Palamós hi va arribar des de Barcelona ple, amb una gran majoria de jubilats entre els seus viatjants. Es complien així dos dels propòsits de Ports de la Generalitat: allargar  la temporada i portar creueristes que gastin més de 120 euros per persona i dia. 

La propera escala, el 27 d'abril

Després de la visita matinera del Saga Sapphire, ara tocarà esperar fins a la propera escala, i és que no tindrà lloc fins al 27 d'abril, quan el Club Med 2 atraqui al port palamosí. A partir de llavors s'iniciarà un període d'activitat intensa de creuers, amb el mes de maig com a època amb més escales de l'any: un total d'onze. Al final del 2018 s'espera que uns 47.500 creueristes passin pel Baix Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia