Santa Cristina comença la reforma de la Plaça Baldiri Reixach

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha començat l’execució del projecte de reforma i millora de la plaça Baldiri Reixach, davant l’edifici de l’antic ajuntament i centre de moltes de les activitats del municipi. La rehabilitació s’ha iniciat amb l’eliminació de la majoria de la vintena de castanyers existents, ja que estan malalts o  morts. Es tracta d'arbres que es van plantar ara fa 70 anys i que s'han enretirat en la seva totalitat a excepció de tres exemplars que es troben a les cantonades de la plaça. Els castanyers eliminats seran substituïts per una vintena de til·lers. 

La reforma compta amb un pressupost de 60.000 euros i comportarà altres millores com l’arranjament del paviment de l’espai públic amb sauló compactat, l'ampliació i canvi d’ubicació de la zona infantil, el reforç de la zona enjardinada de la font  i dels arbustos que hi ha al costat del carrer de la Teulera i la creació d’una zona de wifi lliure i gratuïta. 

L'objectiu del govern és que la plaça torni a ser un punt de referència i trobada per a tots els cristinencs i cristinenques com a eix vertebrador de tot el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia