5 municipis de l'Empordanet analitzen la percepció del turisme dels seus residents

Intervé: Salvi Casas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

Els municipis de la Bisbal d'Empordà, Forallac, Corçà, Ullastret i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura han impulsat una enquesta entre els seus residents amb la finalitat de captar la percepció que tenen del turisme.
 
El document es desenvolupa en tres línies: esbrinar la relació que tenen els residents amb els turistes, entendre la percepció que tenen els residents de la oferta turística i copsar la opinió que té la població sobre la gestió municipal del turisme. 

L'enquesta s'emmarca dins del Pla estratègic de desenvolupament econòmic i d'ocupació d'aquests 5 municipis de l'Empordanet amb la finalitat d'aplicar, si cal, mesures correctores per unes polítques turístiques més afinades. 

La iniciativa neix arran del creixement dels sectors econòmics vinculats al turisme a la zona en els darrers anys, especialment lligats als apartaments turístics. 

L'enquesta. ja sigui en línia o presencial, la poden respondre els residents a partir de 16 anys fins el 20 de novembre. S'hi plantegen qüestions tan diverses com la conducta dels turistes, els hàbits turístics dels residents o el grau de satisfacció amb la conducta dels visitants. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia