L'Ajuntament de Palafrugell es manté ferm i proposa alternatives d'estacionament al centre

Palafrugell

Data: 11/01/2022

Presenten entre cella i cella pacificar el centre de Palafrugell, i l'equip de govern pràcticament ho té a tocar. El següent pas és remodelar la plaça del Priorat de Santa Anna. De fet, la maquinària s'ha personat aquest dimarts al lloc per transformar l'actual zona blava en un entorn peatonal.

A CAN MARIO, MITJA HORA GRATUÏTA PELS CLIENTS DEL CENTRE 
Una última puntada, però que no ha estat ben rebuda per alguns paradistes i comerciants del centre. Després del rebombori que va causar aquest dilluns la concentració de rebuig a les obres, el consistori ha exposat múltiples alternatives a l'aparcament del Priorat. La primera és el pàrquing soterrat de Can Mario, on s'ha arribat a un acord per oferir als residents de Palafrugell 30 minuts gratuïts si efectuen compres al centre. Una mesura que entrarà en funcionament a partir del dilluns vinent.

70 PLACES GRATUÏTES AL CARRER MANUFACTURES
Paral·lelament, al març s'habilitaran 70 places de franc entre els carrers Manufactures del Suro i Garriga, a pocs minuts a peu del centre, i que s'afegeixen a recentment creades de l'escola Barceló i Matas.

Finalment, una part de l'esplanada del casal també estarà destinada a la zona blava per efectuar compres ràpides al centre. Amb tot, l'objectiu del consistori és reduir el consum del vehicle privat al nucli històric i oferir als vilatans un major nombre d'espais per a socialitzar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia