Un centenar de persones participen a les jornades de ports esportius i turístics

INTERVÉ: Albert Bertran, president de l'ACPET

37 dels 41 ports que formen part de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics són fins divendres a Sant Feliu de Guíxols en el marc de les jornades tècniques i de treball de l'entitat.

Durant dos dies representats dels ports catalans així com altres entitats i administracions relacionades en el sector debaten i comparteixen experiències a l'entorn d'unes jornades que enguany arriben a la 16ena edició. A banda de qüestions de funcionament intern, les sessions de treball que van des de ponències a taules rodones i col·loquis suposen posar sobre la taula propostes de futur i les principals preocupacions dels ports catalans que en aquests moments passen per una reforma de la llei de ports encallada per la manca de govern a la Generalitat. La futura llei ha de donar solució a alguns dels problemes actuals com pot ser la renovació de les concessions.

Les jornades que ha obert aquest dijous el president de l'ACPET, Albert Bertran, i l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, es clouran amb un debat sobre pla de ports 2017-2030 que exposarà el secretari general d'infraestructures i mobilitat de la Generalitat, Ricard Font.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia