L'acabament del passeig marítim i la passera de Platja d'Aro poden estar enlletits el 2021

Data: 12/02/2019

INTERVÉ: Joan Giraut, alcalde de Castell-Platja d'Aro

L'Estat ha donat llum verda per tirar endavant l'arranjament del passeig marítim fins al Port d'Aro i la construcció de la passera sobre el riu. A través d'una conversa telefònica, el govern espanyol ha anunciat a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro que en breu iniciarà la redacció del plec de clàusulñes del projecte. Després de revisar tota la documentació, l'Estat ha donat a conèixer a l'administració local que ja es podrà seguir amb la tramitació. L'alcalde del municipi, Joan Giraut, ha assegurat que ara sí que es va pel bon camí, doncs mai s'havia arribat fins aquest punt.

Aquest projecte donaria continuitat a la primera línia de mar del nucli, es preveu que l'acabament del passeig marítim fins al Port d'Aro s'executi paral·lelament a la pineda de Riuet, un vial que passarà a ser únicament per a vianants.

El govern municipal calcula que amb tota la tramitació pendent, redacció del plec de clàusules, redacció del projecte i la licitació de l'obra el projecte d'execució s'allargui uns tres anys, és a dir, fins el 2021.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia