La campanya de rebaixes d'hivern ja no és el que era

Després de la campanya de Nadal, ara és època de rebaixes i un dels punts clau del Baix Empordà per anar a fer aquestes compres és Platja d'Aro, el centre comercial a cel obert. El comerç del municipi està molt satisfet de com els va anar la campanya de Nadal, tanmateix, apunten que la de rebaixes ja no és el que era.

Estem en plena època de descomptes i si fa uns anys els comerços esperaven amb candeletes aquestes dates de rebaixes d'hivern per què era un moment d'increment de ventes, això amb el temps s'ha anat diluint i des de l'Associació Empresaris Castell-Platja d'Aro i S'agaró asseguren que ja no és el que era.

D'altra banda, la campanya de Nadal a Platja d'Aro aquest any ha superat totes les expectatives que tenien tant els comerciants com els restauradors. En general, van notar una molt bona afluència de visitants i de compres superior a la dels anys anteriors. El principal indicador de l'augment del consum és l'èxit de participació en el Sorteig de Nadal.

Passada la campanya de Nadal i en plena campanya de rebaixes, l'ADEM ja té la vista posada en la propera botiga al carrer, que serà el cap de setmana del 2 i 3 de març.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia