Les obres del Carrer Ample comencen a veure la llum

Intervé: Enric Marquès, alcalde de la Bisbal

Després de sis mesos de transformació urbana, el centre històric de la Bisbal comença a veure el fi de les obres del Carrer Ample, Antic i Vall d'en Colomer. Els operaris han començat a formigonar i la bona notícia és que la feina de canalització i enllumenat ja està acabada, de manera que després només quedarà enrajolar. 

L'alcalde de la ciutat, Enric Marquès, ja ha convocat una reunió amb els comerciants per planejar el propers passos. El batlle ha remarcat que la intenció d'aquesta actuació és donar més vida a un comerç local que té una gran competència davant les compres per internet. 

Marquès preveu acabar la reforma abans del 31 de desembre, la data fixada per la finalització de l'obra i el termini final pel qual l'Ajuntament de la Bisbal rep el finançament del Pla de Barris, que cobreix un 50% de la inversió

De moment, a fi de facilitar el pas dels vianants es formigonarà el centre dels carrers, moment en què s'aprofitarà per arrencar l'antiga vorera a banda i banda, el que permetrà enrajolar de cop. 

L'alcalde ja ha convocat una reunió amb els comerciants per planejar el propers passos. El batlle ha remarcat que la intenció d'aquesta actuació és donar més vida a un comerç local que té una gran competència davant les compres per internet. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia