Arranca la temporada estival als comerços de la Costa Brava

Amb l'estiu aquí i la diada de Sant Joan a punt, comença l'inici de la temporada estival per als comerços de la Costa Brava, sobretot a Platja d'Aro. Precisament, amb l'objectiu d'incentivar el comerç a la zona, encara continua activa la campanya "Aquest estiu, Platja d'Aro... per Cel, Mar i Terra", en què se sorteja un cap de setmana VIP per passar al municipi. Per participar-hi només cal fer una compra igual o superior a 20 € als establiments adherits fins al 25 de juny i el sorteig tindrà lloc el 29 de juny, a les 12 hores, a la Sala d'actes de l'Ajuntament.

L'arribada de l'estiu i la celebració de Sant Joan marquen l'inici de la temporada estival per als comerços, sobretot en els municipis costaners i turístics com és el cas de Platja d'Aro.

Els comerciants de la zona esperen una bona afluència de visitants al llarg de tot l'estiu, sobretot si el bon temps acompanya i la situació a escala mundial es manté estable i afavoreixi el turisme.

Cal recordar que la campanya "Aquest estiu, Platja d'Aro... per Cel, Mar i Terra", organitzada per l'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, continua activa, la qual sorteja un cap de setmana VIP al municipi. Per participar-hi només cal fer una compra igual o superior a 20 € als establiments adherits fins al 25 de juny. Com més butlletes dipositis en cada establiment més possibilitats de guanyar tens en el sorteig que se celebrarà el 29 de juny, a les 12 hores, a la Sala d'actes de l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia