El Safe Turism Certified arriba a alguns hotels de Platja d'Aro

INTERVÉ: Montse Closas, directora de l'NM Suits Hotel i del restaurant Sa Cova // Josep Mª  Portes, Xef gastronòmic del restaurant Sa Cova

Alguns dels hotels de Platja d'Aro ja compten amb el Safe Tourism Certified. És un segell que garanteix que els establiments turístics compleixen amb el sistema de prevenció de la pandèmia impulsat per l'ICTE, l'Institut de Qualitat Turística Espanyola. És el cas del NM Suits Hotel, de Platja d'Aro. Des del confinament buscaven la manera de garantir la seguretat tant dels seus treballadors com dels seus clients.

El 8 de maig la junta directiva de l'Institut ICTE, va crear aquest segell turístic, el "Safe Tourism Certified" que simbolitza una marca de garantia i certificació de la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per la Salut per fer front a la COVID-19.
L'ICTE promou el certificat amb afany de generar confiança als clients i operadors turístics. De manera que les empreses, organitzacions i recursos turístics puguin optar voluntàriament a incorporar-lo després de superar una auditoria. L'NM Suits Hotel de Platja d'Aro ha treballat per complir amb tots els protocols i ja ha superat amb èxit l'auditoria

Pel que fa a la valoració d'aquesta temporada, des de la direcció del NM Suits Hotel ens informen que no poden fer cap mena de previsió i que treballen al dia a dia. De totes maneres estan molt satisfets d’aquestes dues darreres setmanes d'agost ja que hi ha un clar increment de l'ocupació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia