Calonge i Sant Antoni posa a punt les seves platges per la temporada d'estiu

Calonge i Sant Antoni

Data: 21/06/2020

INTERVÉ: Elisenda Pérez, regidora de d'Espai Públic i Medi Ambient de Calonge i Sant Antoni

Les platges de Sant Antoni ja estan gairebé punt per la temporada turística. 

El consistori ha accelerat els treballs per poder posar-les a punt. L’actuació més visible ha estat el trasllat de sorra de les zones on se n’havia acumulat en excés pel Temporal Gloria cap a les zones on n’hi havia poca. Un total de 10.000 m3 de sorra, que s'han tret sobretot de la platja de Torre Valentia, per traslladar-la a diversos punts de la platja de Sant Antoni i d’Es Monestrí. 

A banda dels moviments de sorra també s’està treballant en d’altres reparacions dels danys provocats pel temporal Glòria, com les casetes de socorrisme i les pèrgoles de Torre Valentina i de l’Espai Nadó, les passeres de formigó,  les bases de dutxa, la reparació de les escomeses dels mòduls de socorrisme i de l’enllumenat públic d’Es Monestrí, i la instal·lació de tots els elements mòbils necessaris per la correcta gestió de les platges.

Aquestes tasques s’afegeixen a les que ha executat durant les darreres setmanes el servei de costes de l’Estat, amb la reparació de l’esvoranc al passeig i la reparació dels espigons Costa Brava, del Mig i de l’Amistat.

Per altra banda l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà 24 persones aquest estiu pel control i informació a les platges. Aquestes persones oferiran informació sobre les mesures de seguretat i prevenció a aquells que vulguin accedir a les platges i seran els encarregats de controlar l’accés i la ubicació dels usuaris per garantir les distàncies de seguretat. Quatre informadors més ho faran als mercats i fires o a altres activitats organitzades per l'Ajuntament en espais públics del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia