L'ATA intenta atraure nous públics amb una campanya a través de Tik Tok

L'ATA intenta atraure nous públics amb una campanya a través de Tik Tok
Baix Empordà

Data: 14/08/2020

L'Associació Turística d'Apartaments Costa-Brava-Pirineu de Girona ha impulsat una campanya a través de Tik Tok per intentar recuperar visitants i atreure nous públics apel·lant a les emocions que desperten les destinacions turístiques gironines.

La campanya de promoció ha creat el concepte #Bravitud, com a unió de Costa Brava + Actitud. La idea és anar construint la seva definició amb l’ajuda dels usuaris i usuàries d'aquesta xarxa social, obrir-se a nous mercats i ficar estratègicament un peu en aquest entorn digital.

Un dels aspectes més innovadors és que la proposta es planifica seguint una estratègia de ludificació per tal que la campanya es visqui com una experiència de joc.

Tik Tok és una de les xarxes socials de moda, sobretot entre el públic preadolescent, adolescent i post-adolescent, tot i que cada cop té més usuaris i usuàries de totes les edats. Compta amb més de 800 milions de comptes actius arreu del món.

La iniciativa, que es projecta més enllà d’aquesta temporada,  s’impulsa en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i ha estat dissenyada per Growtur, l’agència i escola especialitzada en 'Growth Marketing' del sector turístic.

Quan s’acabarà la campanya, s’elaborarà un vídeo final amb la definició de la nova paraula que s’haurà construït entre tots els participants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia