La nova escola de Vall-llobrega es pot estrenar el curs 2019-2020

Vall-llobrega

Data: 05/04/2018

En dos cursos la nova escola de Vall-llobrega podria estar construida. Després que fa un temps el projecte quedés aturat, ara l'Ajuntament del municipi ha obtingut el compromís de la Generalitat que el nou centre educatiu és una de les prioritats de Departament d'Ensenyament.

Des del mateix departament els han garantit que disponsen d'una partida reservada per tirar endavant aquesta vella reivindicació que per diferents motius va quedar sense execució. En uns dies les dues parts s'han de reunir per determinar quins són els passos administratius que s'han de seguir i començar a posar dates en el calendari.

Des de Vall-llobrega fa temps que es té la feina feta en tot el que fa referència a la construcció de la nova escola, així que ja es pot posar a disposició de la Generalitat els terrenys on s'ha d'aixecar el nou centre. A més, des de l'Ajuntament ja han mantingut converses perquè la sala polivalent es converteixi en un servei més de l'escola, el que suposa rebaixar els costos de construcció i fer més viable el projecte a curt termini.


Des de l'Ajuntament de Vall-llobrega confien que la nova escola de la població podria estar enllestida per ser estrenada el curs 2019-2020.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia