En marxa el servei de socorrisme a la platja gran de l'Estartit

L'Estartit

Data: 02/04/2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit han inaugurat la temporada turística amb l'inici del servei de socorrisme a la platja gran de l'Estartit coincidit amb l'inici de les vacances de Setmana Santa. Aquest servei s'ofereix d'11 h a 18 h els dies festius i caps de setmana. 

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha estat condicionant les platges del municipi i col·locant els seus serveis per tal que els primers usuaris de la temporada les trobin en condicions. Han instal·lat passarel·les i punts verds: s'han condicionat els aparcaments i posat a punt els lavabos públics. Enguany la situació de sequera extrema que viu el país, amb estat d'emergència i restriccions en el consum d'aigua, ha fet que no s'instal·lin dutxes i rentapeus com a mesura d'estalvi. Els serveis de lavabos sí que disposaran d'aigua però només per a rentar-se les mans i la cara.

D'altra banda, ja s'ha posat en marxa el servei de socorrisme els caps de setmana i festius fins al 15 de juny. Durant la segona quinzena de juny hi haurà un reforç del personal. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre el servei serà diari i durant els mesos de juliol i agost s'ampliarà el seu horari que serà de 10:30 h a les 19 h .

Els dos mesos principals de l'estiu, juliol i agost, també arrencarà el servei de vigilància a la platja de Mas Pinell en horari d'11 h a 18 h. A partir del 15 de setembre i fins al 13 d'octubre el servei de socorrisme tornarà a prestar-se només a la Platja Gran els caps de setmana i festius d'11 h a 18 h.
Pel que fa a la caseta de salvament, ubicada a la Platja Gran de l'Estartit, davant del Parc de la Pineda, disposa de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda. Material com cadires amfíbies, muletes i altres elements. Fins al 15 de juny es poden demanar per a ús sense assistència i a partir del 15 de juny, amb assistència. Durant els mesos de temporada alta i molta freqüència a les platges es recomana reservar el bany assistit per assegurar-se que hi ha disponibilitat de material.

Finalment, al juliol i agost hi tornarà a haver el Mini Beach Club. Aquest espai, ubicat davant del Parc de la Pineda al costat de la torre de Salvament, està pensat perquè els nens i nenes d'entre 4 i 10 anys puguin jugar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia