Noves inversions per al municipi de Vall-llobrega

Vall-llobrega

Data: 06/07/2021

Vall-llobrega es planteja fer ús de les finestres d'oportunitat que hi proporciona l'ajuntament i utilitzar els romanents per fer inversions necessàries per a la població, amb un pressupost d’1.500.000 euros aproximadament.

En aquest cas, Vall-llobrega té un objectiu molt clar, fer servir aquestes inversions per a coses necessàries i prendre decisions amb coherència i responsabilitat. Aquestes inversions es volen aprofitar majoritàriament per al reasfaltatge de carrers que fa anys que es troben en molt males condicions i és necessària una modificació per a garantir seguretat.

D’altra banda, també es volen invertir part dels diners per acabar de construir el nou ajuntament i, d’aquesta manera, poder-lo inaugurar de manera que sigui un espai digne i dotat de les instal·lacions necessàries que calen a un consistori, tot i que es van habilitar cadires i butaques a la biblioteca de Vall-llobrega i, d’aquesta manera van aconseguir crear un espai provisional per fer-lo servir com a sala de reunions.

Finalment, també es té com a previsió urbanitzar la plaça d’ajuts catalans del municipi, ja que la intenció és atraure a més gent a visitar el poble i, a més, proporcionar als habitants un espai ple d’estètica per tal que tant joves com grans puguin gaudir de l’aprofitable i esperada inversió que es farà.

En definitiva, l’ajuntament de Vall-llobrega segueix apostant per la millora dels seus carrers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia